Forsikring

Rittene i Oslo Klassikerne – Nordmarka Rundt, Tyrifjorden Rundt og Øyeren Rundt, har byttet reglement og vil bli arrangert etter turrittreglementet til NCF. Disse rittene vil dermed også bli oppført på terminlisten til NCF. Deltagerne trenger derfor lisens fra NCF som i tidligere år. De som allerede er påmeldt trenger ikke endre noe med sin påmelding. De som heretter melder seg på vil måtte kjøpe engangslisens hvis de ikke har allerede har helårslisens.

Lisens er obligatorisk for å delta sykkelritt som arrangeres av under regelverket til Norges Cyckleforbund (NCF). Den inneholder bl.a. en ulykkesforsikring. Lisensen administreres av Norges Cykleforbund.

Man kan enten kjøpe engangslisens eller aktiv lisens.

  • Engangslisensen kjøpes idet man melder seg på rittet. Engangslisensen gjelder kun for en enkelt ritt. 
  • Aktive lisenser kan bestilles av medlemmer i en NCF godkjent klubb/lag som har betalt den årlige medlemskontingent til klubben/laget. Lisensen gjelder for alle typer ritt og er gyldig fra datoen lisensen blir godkjent hos NCF og ut desember samme år. Forsikringen gjelder ut februar året etter. Ryttere med aktiv lisens kan delta på rittet.

Det er ikke bare penger å spare på helårslisens dersom man sykler flere turritt i løpet av et år, men den gir bedre dekningen og behandlingstilbud når ulykken er ute. Ved å være medlem i en sykkelklubb vil man kunne ta del i klubbens tilbud med fellestrening og samhold og gjennom dette bli en dyktigere og sikrere syklist.

For mer informasjon om lisenser, se www.sykling.no.

Engangslisens

Man kan kjøpe engangslisens ved online påmelding til rittet.

  • Under punktet «Lisens»  sørg for at «Engangslisens» er valgt med mindre du har aktiv lisens